SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

27/10/2017 - Passa Porta : emily witt & heleen debruyne

Schrijfster Heleen Debruyne gaat in gesprek met de Amerikaanse journaliste Emily Witt, auteur van het boek Future Sex.

In Future Sex onderzoekt Emily Witt hoe, voor vrouwen die opgegroeid zijn in het tijdperk van de ‘seksuele supermarkt’, de overvloed aan opties niet noodzakelijkerwijs leidt tot een conventionele langdurige relatie.
Het brengt haar tot een persoonlijke zoektocht met hilarische en ontroerende wendingen. Witt – jong en alleenstaand – verkent het hele gamma aan mogelijkheden en seksuele subculturen, van online dating en internetporno tot polyamorie en orgastische meditatie.  Het resultaat is een eerlijk verslag, meer memoires dan essay, van een hedendaagse zoektocht naar liefde en seks.

Emily Witt is schrijfster en essayist en woont in New York. Ze schrijft onder andere voor n+1The New YorkerThe New York Times en de London Review of Books.

Heleen Debruyne werkt bij Klara. Haar columns verschijnen in Humo. In 2016 verscheen haar debuutroman De plantrekkers, in november 2017 publiceert ze samen met Anaîs Van Ertvelde De schaamte voorbij, een studie naar seksuele vrijheid. Samen bestieren ze de podcast ‘Vuile lakens’.

ORG. Passa Porta, Amsterdam University Press, WPG Uitgevers

Inschrijven

Afspraak : Vrijdag 27 oktober om 20u. bij  Passa Porta Bookshop, A. Dansaertstraat 46, 1000 Brussel

Oudere berichten

Meer berichten