SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

05/03/2019 - Het Voorwoord : De Ommelanden - de nieuwe Elvis Peeters!

De boeken van Elvis Peeters gaan zelden onopgemerkt voorbij. Het profetische 'De ontelbaren' uit 2005 kreeg vorig jaar een tweede leven, het heftige 'Wij' kreeg een verfilming die enthousiast onthaald werd, 'Dinsdag' prijkte op de shortlist van de Libris literatuurprijs en ook 'Jacht' en 'Brood' (genomineerd voor de Confituur Boekhandelsprijs) konden op lovende recensies rekenen.

Van het kakelverse 'De Ommelanden' verwachten we dan ook niets minder. Dirk Leyman was in De Morgen alvast onder de indruk van het boek dat "de beklemming vanaf de eerste pagina's crescendo laat gaan. En dat deze roman je meteen in de tang neemt. Actueel is hij ook, in tijden van 'gilets jaunes', met zijn redeloze spanning tussen stad en vergeten hinterland in een onbestendig Europa, waarin klimaatverandering de lakens begint uit te delen."

We gaan in gesprek met Elvis Peeters over zijn nieuwste roman en maken kennis met enkele fragmenten. De auteur beantwoord nadien graag vragen en signeert met zwier.
5 euro betaal je om erbij te zijn, die krijg je in mindering als je het boek aankoopt.
Een mailtje aan hetvoorwoord@telenet.be verzekert je van een plaatsje!

Afspraak : Dinsdag 5 maart om 20.30u. bij Boekhandel Het Voorwoord, Noordstraat 2 bus 3, Heist-op-den-Berg, 015 63 60 27

Oudere berichten

Meer berichten