SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

10/05/2017 - De Zondvloed Mechelen : Yves Desmet interviewt Koen Fillet

Zoals u wellicht weet is Koen Fillet naast een gewaardeerd radiomaker (Interne Keuken op Radio 1) ook een getalenteerd kunstschilder. Hij manifesteerde zich 2 jaar geleden met een solo-expositie in C41 te Antwerpen, het begin van een beloftevolle carrière als kunstenaar.

Twee jaar en enkele groeps- en solotentoonstellingen later, wordt het tijd om een eerste publicatie rond het nieuwe werk van Koen op de wereld los te laten. The Trail is niet zomaar een tentoonstellingscatalogus, maar een Artist Book met een heel aparte vormgeving. Het bevat de weerslag van een 18-tal werken op doek en papier rond één thema: een overwoekerd wandelpad in Wales.

The Trail bevat teksten van kunsthistoricus Eric Rinckhout en journalist Yves Desmet en is voorzien van talloze (detail-)foto’s van de werken die gedurende de maand mei geëxposeerd worden in Ruimte 34 te Antwerpen. Het boek wordt uitgegeven door CAPS en CYPRES. 

Op 10 mei (20u) interviewt Yves Desmet Koen Fillet in boekhandel De Zondvloed Mechelen over leven en werk. Inschrijven via bestelling@dezondvloed.be.

Afspraak : Woensdag 10 mei om 20u.bij De Zondvloed, Onze-Lieve-Vrouwestraat 70, Mechelen

Oudere berichten

Meer berichten