SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

29/06/2017 - De Zondvloed Mechelen : Aleksandr Skorobogatov en Pim Wiersinga over waarheid en illusie

Op donderdagavond 29 juni (20u) neemt Kathy Van Crombruggen de biecht af van Aleksandr Skorobogatov (Cocaïne) en Pim Wiersinga (De Gracchanten) over waarheid en illusie.

Aleksandr heeft na het romantische "Portret van een onbekend meisje" een boek geschreven van een heel ander kaliber genaamd "Cocaïne". Cocaïne is een hallucinante trip waarbij alle grenzen vervagen. Het boek kwam nog maar net uit en kent al een tweede druk! 

Pim Wiersinga komt helemaal uit Nederland. Hij schreef eerder de bewierookte historische romans "De Gracchanten" en "Paviljoen van de vergeten concubines".  In zijn laatste werk "Eleonora en de liefde" (2016) neemt hij ons mee naar het middeleeuwse hofleven en haar bijzondere minnekunst. Wiersinga betovert de lezer met zijn woorden. 

Vragen die de auteurs de 29ste zullen bespreken: In hoeverre verkondigen schrijvers waarheden? Wat is hun persoonlijke relatie met de werkelijkheid? Beide schrijvers leggen elkaar vriendschappelijk het  vuur aan de schenen, lezen voor uit hun werk en zullen een eerlijk, waarachtig antwoord geven op jouw vragen.

 
Datum en uur: Donderdagavond 29/06/2017 om 20u
Toegang: Gratis
Plaats: De Zondvloed Mechelen, Onze-Lieve-Vrouwestraat 70
Inschrijven: via bestelling@dezondvloed.be

Oudere berichten

Meer berichten