SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

12/12/2018 - De Groene Waterman : Leesgroep

Seks is overal. Op tv, op straat, op social media – er is geen ontkomen aan. Voortdurend flitsen verstrengelde lijven, suggestieve halfopen monden en seksspeeltjes voorbij. Wij westerlingen moeten dus wel bevrijd zijn, werkelijk vrij in wat we met onze lichamen doen.
Lang geloofden Anaïs Van Ertvelde en Heleen Debruyne dat ook, maar steeds vaker merkten ze dat hun verlangens toch botsten op bestaande normen. Normen die goed verborgen maar daarom des te hardnekkiger zijn.
In dit boek leggen Van Ertvelde en Debruyne bloot dat ‘seksuele vrijheid’ een illusie is. Ze zoeken in de geschiedenis, cultuur en wetenschap en in hun eigen ervaringen aar wat onze lichamen beknot, in de hoop zo de nodeloze schaamte eindelijk voorbij te raken.

Boeiende boeken tussen pot en pint: dat zijn de leesgroepen van boekhandel De Groene Waterman. U kunt à la carte kiezen per boek of voor de hele cyclus. De deelnemer verbindt zich ertoe om het gekozen boek op voorhand te lezen, zodat een rijke uitwisseling met de ideeën van andere lezers kan plaatsvinden. Deze bijeenkomsten vinden plaats in de kelder. Deelname is gratis, maar graag op voorhand inschrijven bij groenewaterman@groenewaterman.be

Afspraak : Woensdag 12 december om 19.30u. bij De Groene Waterman, Wolstraat 7, Antwerpen, 03/232.93.94

Oudere berichten

Meer berichten