SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

04/12/2017 - De Groene Waterman : Informatie- en startbijeenkomst leesgroep filosofie in Antwerpen.

Heeft u belangstelling voor filosofie en zou u daarover graag van gedachten wisselen met andere geïnteresseerden, dan is dit iets voor u. Op 4 december vindt in boekhandel De Groene Waterman een informatiebijeenkomst plaats over leesgroepen filosofie. Deze informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door Senia, in samenwerking met De Groene Waterman.

Senia is een stichting die in Nederland meer dan duizend leesgroepen met ruim zevenduizend leden ondersteunt. De meeste leesgroepen richten zich op het bespreken van literaire boeken, maar er is ook een grote afdeling geschiedenis en filosofie. De leesgroepen filosofie kiezen uit een door Senia samengestelde boekenlijst. De discussie over de boeken gebeurt aan de hand van ‘leeswijzers’ met samenvattingen, recensies en discussievragen. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website www.senia.nl.

Hebt u interesse? Van harte welkom op maandag 4 december om 19.30 uur in Boekhandel De Groene Waterman, aan de Wolstraat 7 te Antwerpen. Deelname aan de bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die aan de leesgroep willen gaan deelnemen. Aanmelden mag, maar hoeft niet, bij de ambassadeur van Stichting Senia, André Schoonderbeek, via e-mail; andre.schoonderbeek@gmail.com

 

Oudere berichten

Meer berichten