SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

18/03/2017 - Boekhandel De Reyghere : Kinderboekendag 2017

Dit jaar krijgen we twee auteurs te gast die ons nauw aan het hart liggen. Pieter Gaudesaboos is de geliefde illustrator van onder meer Mannetje Koek en het reeksje speelgoedwoordenboeken, maar schreef ook een geestig boek over slapen. Daniel Billiet is onze poëziemeester in onze poëzieleesgroep, maar schrijft natuurlijk ook zelf gedichten. Hij brengt bij ons zijn jeugdgedichten en ontsteekt de vlam van de dichtkunst bij de kinderen.

Inschrijven wenselijk via e-mail naar klantendienst@dereyghere.be
----------
Pieter Gaudesaboos over "Word wakker Walter"
Voorlezen en workshop

Walter is moe. Hij slaapt in het zwembad, op het speelplein, in het aquarium, op zijn verjaardagsfeestje, in de regen. Niets houdt hem wakker. 'Word wakker Walter!' roepen oma, ouders en de politieman. Het helpt niets. Van een professor over een basketteam tot een kriebelende robot, niemand kan hem helpen. Tot die ene avond.

Pieter Gaudesaboos maakte een prettig gestoord prentenboek over slapen. Hij vertelt voor en gaat creatief met de kinderen aan de slag. 

Voor kinderen van 5 tot 8 jaar.
Van 14u00 tot 15u00

----------
Daniel Billiet "Vlinders aan de leiband"
Poëzieworkshop

Daniel Billiet is dichter en bezit een ongeremd creatief brein. Al jaren bezoekt hij Vlaamse scholen en bibliotheken met zijn jeugdgedichten. Hij is ook onze vaste begeleider voor de poëzieleesgroep. In onze boekhandel strijkt hij tijdens kinder-boekendag neer in ons salon. 

Daniel komt een aantal van zijn jeugdgedichten over en rond kinderrechten spelen met jongeren tussen de 8 en 13 jaar. Kom dat horen, maar ook zien! Want visueel ondersteund door een kamishibaitheater en een power point!

Voor kinderen van 8 tot 13 jaar.
Van 16u00 tot 17u00

-----------

Afspraak : Zaterdag 18 maart bij De Reyghere salon - Markt 12, Brugge

Oudere berichten

Meer berichten